Один з найбільших заводів Білої Церкви - під перевіркою АМКУ

Антимонопольний комітет України (АМКУ) та Служба безпеки України (СБУ) розпочали перевірку обставин та законність зміни власника ТОВ "Маревен Фуд Європа", яке виробляє продукцію під торговельною маркою "Rollton".

Як повідомляє пресслужба АМКУ, в ході перевірки планується встановити, чи потрібна була згода Комітету для зміни власника компанії і чи може зміна власника бути пов'язана з наміром приховати реальних бенефіціарів або їх зв'язок із РФ.

Зокрема, розпочато перевірку дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час дій "Маревен Фуд Європа", які мають ознаки концентрації.

"Наслідком цих дій, можливо, стала зміна кінцевого бенефіціарного власника ТОВ "Маревен Фуд Європа" та суб'єктів господарювання, пов'язаних з ним відносинами контролю. Якщо факт порушення буде встановлено - на нового власника активів ТОВ "Маревен Фуд Європа" буде накладено штраф у розмірі до 5% доходу (виручки) за рік, що передував року винесення рішення", – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, ТОВ "Маревен Фуд Європа" – відомий в Україні виробник продуктів швидкого приготування та кулінарної продукції під торговою маркою "Роллтон". Продукція, що виготовляється на заводі у м. Біла Церква Київської області продається у більше, ніж 25 країнах Європи, Близького Сходу та Північної Африки.

Читайте також: Герої Маріуполя - у Білій Церкві 20 серпня відбудеться  фотовиставка та благодійний ярмарок, який організовує ГО "Жінки зі сталі" 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе