Герої Маріуполя - 20 серпня у Білій Церкві відбудеться фотовиставка та благодійний ярмарок, який організовує ГО "Жінки зі сталі"

У Білій Церкві 20 серпня о 14:00 на Торговій площі відбудеться фотовиставка та благодійний ярмарок на підтримку Захисників Азовсталі. Головна мета заходу - привернути увагу до нинішнього стану Героїв, які знаходяться у полоні ворога. 

Захід організовується за ініціативи ГО "Жінки зі сталі" в Білій Церкві. 

У нашому місті народилися і виховувалися легендарні Захисники Азовсталі, які своїми героїчними вчинками перевершили всі відомі в історії військові подвиги. У цей важкий для всіх нас час ми – рідні героїв Маріуполя об’єдналися і створили Білоцерківський осередок Громадської організації «Жінки зі сталі», щоб разом боротися за визволення наших Героїв, закликати світ допомогти нам. 
Цими днями по багатьох містах України та світу проходять подібні акції, на яких усі небайдужі намагаються достукатись до світової спільноти, щоб отримати допомогу у вирішенні наших проблем, з якими Україна не може впоратись самостійно.
 - розповіла  журналістам ТРК Крокус голова ГО "Жінки зі сталі" Леся Крижешевська. 
 
Як зазначила голова осередку, дана акція – це крик про допомогу тим Героям, яких у порушення норм міжнародного гуманітарного права знищують у полоні, бо не змогли перемогти на полі бою.

Нещодавно нас сколихнула інформація про те, що 24 серпня окупанти готуються провести трибунал над бійцями полку «Азов». Ворог продемонстрував клітки у маріупольській філармонії та підготовку до проведення показового судилища. Ми закликаємо увесь цивілізований світ не допустити анонсованого катами судилища у Маріуполі над українськими Захисниками
 - додала Леся Крижешевська 

 Під час фотовиставки діятиме благодійний ярмарок, виручені кошти з якого будуть направлені патронатній службі полку «Азов» для реабілітації воїнів Азовсталі.

Читайте також: Провів на Київщину 128 одиниць техніки окупантів - СБУ затримала зрадника 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе