Поліція Білоцерківщини повідомила держслужбовцю з Київської ОВА підозру, про завданих ним збитків державі на 1,5 мільйона гривень

Старшому інспектору відділу технічного нагляду одного з департаментів  Київської обласної військової адміністрації за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомлено про підозру за фактом службового підроблення та розтрати бюджетних коштів. 

Про це повідомила Київська обласна прокуратура. 

За даними слідства, товариство з обмеженою відповідальністю на підставі договору з Київською обласною державною адміністрацією виконувало роботи з  капітального ремонту школи на території однієї з міських рад області.

В повідомленні вказано : "Підозрюваний, розуміючи,  що роботи в повному обсязі не виконані, підписав акти приймання виконаних робіт з недостовірною інформацією. Ці документи стали підставою для перерахування товариству бюджетних коштів за нібито виконані роботи." 


Згідно з висновком проведеної будівельно-технічної експертизи, вартість робіт, які фактично не виконані, але внесені у звітну документацію, становить понад 1,5 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється Білоцерківським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Читайте також: Мешканця Київщини засуджено до 9 років позбавлення волі за вбивство знайомого - Білоцерківська окружна прокуратура 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе