У Білій Церкві викрили черговий склад із контрафактним алкоголем на 1,7 млн грн

У Білій Церкві виявили склад із контрафактним алкоголем на 1,7 млн грн, який збували через роздрібні магазини області. 

Про це повідомила прокуратура Київської області.   

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури припинено злочинну діяльність з незаконного продажу фальсифікованих алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров’я людей 

У рамах розслідування кримінального провадження встановлено, що на території міста Біла Церква особи орендували складське приміщення, де зберігали незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку.

Указану продукцію сумнівної якості збували у роздрібні магазини та торгові точки з продажу алкогольної продукції на території Київщини. За результатами проведення санкціонованого обшуку, вилучено понад 21 000 пляшок зі спиртовмісною речовиною на суму близько 1,7 млн грн.

Наразі в рамах кримінального провадження вживаються заходи щодо призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення всіх осіб, причетних до злочинної діяльності, з метою притягнення їх до встановленої законом відповідальності.

Читайте також:
Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу працівників УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Читайте також:  У Білій Церкві син співласника одного з СТО міста намагався поцупити пісок з блокпосту 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе