Колектив ТРК Крокус вітає з Днем захисників та захисниць України

14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці Україна відзначає День захисників у захисниць та День козацтва. 

День захисників і захисниць України – державне свято, що відзначається 14 жовтня. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою "День захисника України". 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала свято на День захисників і захисниць України.

Дата 14 жовтня вибрана не випадково: цього дня відзначається християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, а у 1999 році встановлений і День українського козацтва.

Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі особливо гостро постала після російської окупації Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей. Безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребували гідного вшанування з боку суспільства й держави.

Українські захисники гідно зустріли ворога 24 лютого і донині боронять Батьківщину у війні. Наші воїни показали всьому світу свою мужність, стійкість та незламність. Захисники України стали опорою для держави, у жорстоких боях клаптик за клаптиком відвойовуючи свої землі.

Колектив ТРК Крокус сердечно вітає всіх захисників та захисниць зі святом. Віримо у вас! Довіряємо вам! Дякуємо за кожен ранок та кожен прожитий день у вільній квітучій Україні. Бажаємо міцного здоров’я та незламного козацького духу в боротьбі з російськими окупантами. За вами - правда! За вами - майбутнє! Низький вам уклін.

Читайте також: Росія з самого ранку знову атакувала Київську область дронами-камікадзе 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе