"ТРК Крокус" вітає білоцерківців з Днем Незалежності

Сьогодні ми святкуємо День Незалежності. Колектив ТРК Крокус вітає всіх українців з цим важливим для всієї України днем. 

24 серпня 1991 року Україна відновила свою незалежність. Після 24 лютого відстоює її знову на полі бою, на економічному, дипломатичному, інформаційному та парламентському фронтах. 

Сердця українців б‘ються в унісон. Ми об‘єднані правдою і силою, кожною секундою нашого життя наближаючи Перемогу у війні і відбудову нашої України. Всі разом і кожен окремо хочемо щасливо жити у своїй рідній країні. На своїй Богом даній землі.

Сердця багатьох людей різних народів б‘ються в унісон з нашими. Українська мужність і звитяга стала легендарною знову, як це вже не раз було в історії. Український подвиг знову захищає Європу і цивілізований світ від орди.

Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу. І завдяки цій боротьбі в 1992 році Україну визнали 104 країни світу, що стало значним поштовхом до розвитку нашої країни донині.

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

Віримо, в нашій незалежній країні на нас чекають нові досягнення та великі перемоги, а серця наповняться гордістю за Україну!

Ми переможемо! Обов'язково!

Вічна пам‘ять усім героям, які віддали своє життя за Україну!

Вічна слава всім, хто боронить нашу землю!
З Днем Незалежності

Читайте також: Посольство США закликало своїх громадян залишити Україну

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе