Посольство США закликало своїх громадян залишити Україну

Через загрозу ракетних обстрілів з боку росії, посольство США закликало своїх громадян виїхати з країни. 

"Ситуація з безпекою на всій території України є вкрай нестабільною, і умови можуть погіршитися без попередження. Громадяни США мають бути пильними. Держдепартамент володіє інформацією, що Росія нарощує зусилля для завдання ударів по цивільній інфраструктурі України та державним об'єктам найближчими днями", - йдеться в заяві.

В свою чергу днями Головне управління розвідки Міноборони України  закликало українців бути особливо обережними 24 серпня через загрозу ракетних ударів та провокацій з боку росії.

Є підвищена загроза ракетних ударів і інших провокацій, як всередині країни, так і зовні. росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути перестороженими і готовими до того, що і День незалежності буде атаковано. Україна до цього готова. Те, що в росії залишається ще велика кількість ракет – нехай і не високоточних – це правда, біди вони можуть наробити ще багато. Це не зламає ані дух, ані волю до спротиву... і хід війни. Повітряна тривога – це серйозний сигнал, всі на нього мають зважати. Особливо 23 та 24 серпня – це не просто слова, треба бути особливо обережними
– заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Читайте також : У Києві рекомендується обмеження перебування на вулиціі через високий рівень забрудненості повітря 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе