У Білій Церкві попереджають про можливе відключення електропостачання

Білоцерківців повідомляють про можливе відключення електроенергії в місті через ракетний удар по об'єкту енергетичної інфраструктури на Київщині сьогодні зранку, 15 жовтня. 

В даний час спеціалісти працюють над відновленням надійного енергоживлення Київської області.

Але, з 17.00 можливе відключення електроенергії. Білоцерківців просять бути готовим до цього. Зробити запаси води, зарядити телефони та елементи альтернативного живлення! 

"Якщо відключення не буде, просимо ощадливо споживати електроенергію, особливо з 17.00 до 23.00 години! Будь ласка, не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення, перенесіть прання на нічні години. Такі заходи дають  спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи" - йдеться у повідомленні прес-служби БМР. 

Читайте також: Після ранкової ракетної атаки росії на Київщину зранку 15 жовтня об'єкт енергетичної інфраструктури зазнав тяжких руйнувань 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе