Абоненти Київщини, до яких застосовувалися стабілізаціні відключення - усі зі світлом

ДТЕК Київські регіональні електромережі повернув світло споживачам, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК «Укренерго» з 9:20 22 жовтня до 00:36 23 жовтня. Усі домівки в Київській області зі світлом.

Ситуація в енергосистемі лишається складною. Закликаємо всіх мешканців Київщини споживати електроенергію розумно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

КОВА в свою чергу просить бізнес Київщини  обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

В разі застосування за розпорядженням НЕК «Укренерго» стабілізаційних відключень – вони будуть відбуватись для кожного абонента не більше, ніж на 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби через 4 години, якщо «Укренерго» не відмінить застосування стабілізаційних відключень.  

Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, після оголошення відключення буде розміщений на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. 

Читайте також: У Білій Церкві зупинили рух тролейбусів. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе