Білоцерківщині повернуть незаконно привласнені землі вартістю 230 млн грн

За позовами Білоцерківської окружної прокуратури з незаконного володіння у розпорядження держави повернуть земельну ділянку лісогосподарського призначення  вартістю майже 230 млн грн.

Про це повідомила Київська обласна прокуратура. 

У повідомленні прокуратури йдеться, що на підставі наказів Головного управління Держгеокадастру в Київській області у приватну власність для ведення особистого селянського господарства передано земельні ділянки лісогосподарського призначення загальною площею 4 га.

Однак, відповідно до вимог законодавства, землі вказаної категорії не можуть перебувати у приватній власності для зазначених цілей. Відтак, реагуючи на порушення законодавства прокуратура звернулася із позовом до суду.

Суд врахував наведені прокуратурою доводи і задовольнив позовні вимоги – визнав недійсними накази ГУ Держгеокадастру в Київській області та витребував із незаконного володіння землі лісового фонду.

Читайте також: На Білоцерківщині викрили канал нелегальної міграції 

     


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе