За нетверезі жарти чоловік отримав постанову від білоцерківських патрульних

Неправдивий виклик завершився постановою від білоцерківських патрульних. 

Учора, близько 15-ї години, до поліцейських надійшов виклик на бульвар Грушевського про те, що матір заявника вбила невідома особа, яка мала намір пограбувати жінку. Подальші питання оператора чоловік ігнорував. 

Про це повідомила Патрульна поліція Білої Церкви. 

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили заявника з ознаками алкогольного сп'яніння, який курив у під'їзді.

У помешканні, де ніби-то проживала жінка, нікого не було. Зв'язавшись із матір'ю заявника в телефонному режимі, інспектори з'ясували, що з громадянкою все в порядку і з сином наразі вона не проживає.

Патрульні винесли на чоловіка постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб), ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом) та ч. 2 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді повторно протягом року) КУпАП.

"Шановні друзі, кожен неправдивий виклик спецслужб — це потенційно втрачена можливість врятувати чиєсь життя!", - нагадали правоохоронці. 

Читайте також: На Білоцерківщині поліція вилучила 9 собак у ветеринара, який жорстоко поводився із тваринами. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе