Ветеран із Білої Церкви виграв грант на будівництво розважального парку

 Антон Бростовський отримав грант від конкурсу #ВАРТО на створення розважального парку «Земля драконів» у Білій Церкві.

За цією програмою, яку проводив Український ветеранський фонд, можна було отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної ветеранської справи.

Ветеран Антон Бростовський у 2014 він пішов добровольцем в АТО і став до лав ЗСУ. У 2016 повернувся і приєднався до сімейного бізнесу.

Антон розширив рамки виробництва виробів із дерева, яке започаткував його батько. 

Останній авторський проєкт Антона, «Гюргівська фортеця» на острові Кохання, став переможцем конкурсу на фінансування з громадського бюджету. Весною 2022 року фортеця мала почати працювати. Проте з першими вибухами 24 лютого Антон разом із молодшим братом поїхали у військову частину. Справу продовжили батьки.
Антон є керівником середньовічного клубу «Гюргів». Усі свої знання та навички він втілив в ідею створення дитячого розважального інтерактивно-пізнавального парку «Земля драконів». Цей проєкт фінансово підтримає Український ветеранський фонд.

Фінансова підтримка переважно піде на будматеріали. Також втілення проєкту передбачає створення додаткових робочих місць.  


Читайте також: В разі інвалідності волонтераи мають право на допомогу. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе