Білоцерківців запрошують на толоку у парку "Гюргівська фортеця"

19 грудня о 12:00 в Білій Церкві на острові Кохання, де наразі будують середньовічний парк "Гюргівська фортеця", відбудеться толока. 

Організатори заходу - автори проєкту парку "Гюргівська фортеця".

Під час толоки, на острові Кохання прибиратимуть сміття та застилатимуть доріжки. Усіх бажаючись приєднатися до прибирання просять вдягати зручний одяг, перчатки враховуючи погоду. Граблі та інструмент надається. 

Нагадаємо, що середньовічний парк «Гюргівська фортеця» облаштовують на острові в районі рекреаційної зони по вул. Річкова (район Вокзальна). 

Парковий комплекс в стилі середньовіччя має стати новим туристичним об'єктом. Він створюється на базі стилізованої середньовічної фортеці за архітектурою Київської Русі. Тут на безоплатній основі будуть проводитись концерти, міжнародні та всеукраїнські змагання з середньовічного бою, історичні фестивалі тощо.  

Гюргівську фортецю будують в рамках реалізації проєктів переможців Громадського бюдету 2020. Під час голосування проєкт отримав від білоцерківців 740 голосів.

Усіх бажаючих допомогти у прибиранні території острову просять попередньо підтвердити свою участь у заході за посиланням. 

Читайте також: Платних доріг в Україні буде небагато: у Кабміні розповіли, де їх збудують.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе