ЗМІ назвали причини військового провалу путіна в Україні

Причини військового провалу росії в Україні розкрило в новому масштабному розслідуванні американське видання The New York Times.

 Воно пише про застарілі карти, переговори по відкритих каналах, нереалістичні накази та некомпетентність керівництва ЗС рф.

Розслідування «виявило приголомшливий каскад помилок, ініційованих паном путіним, який опинився в глибокій ізоляції в період пандемії, одержимий своєю спадщиною, переконаною у власній геніальності», йдеться у тексті NYT. Він ухвалив рішення про вторгнення в Україну «без консультацій з експертами, які вважали цю війну справжньою дурістю».

При цьому міць російських збройних сил була значною мірою підірвана багаторічною корупцією, «незважаючи на припущення Заходу про їхню перевагу». «Сотні мільярдів доларів були спрямовані на модернізацію збройних сил за пана Путіна, але тисячі офіцерів потрапили в пастку корупційних скандалів», — стверджує видання.


Читайте також: Чи буде новий наступ росії - Резніков зробив важливу заяву 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе