На Білоцерківщині депутат погрожував поліції розправою

Поліція Білоцерківщини розслідує напад на правоохоронців в Рокитному, який чинив опір та погрожував розправою. 

Про це повідомила пресслужба Білоцерківського районного управління поліції в Facebook. 

24 грудня, близько 23:20 години, під час патрулювання в селищі Рокитне, поблизу АЗС, працівники відділу реагування патрульної поліції в комендантську годину зупинили автомобіль «Audi», водій якого перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 

Під час документування водія, на місце події під’їхав автомобіль «Mitsubishі», під керуванням 65-річного місцевого представника влади, який вийшов з автомобіля та почав безпідставно звинувачувати працівників поліції. 

В подальшому депутат спровокував конфліктну ситуацію, агресивно себе поводив по відношенню до силовиків, законним вимогам яких чинив непокору, зірвав нагрудну бодікамеру та пошкодив її, водночас погрожуючи поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: В Новий рік з новими службовими авто - білоцерківські правоохоронці отримали новий транспорт 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе