Захисники з Білої Церкви та Київщини матимуть можливість проходити безоплатну реабілітацію та протезування в одному з найкращих реабілітаційних центрів Норвегії - Микола Бабенко

Військові з Білої Церкви та інших міст Київської області будуть мати можливість отримувати послуги з протезування та реабілітації за найкращими европейськими стандартами. 

Про це розповів народний депутат України Микола Бабенко: 

Радий повідомити, що в результаті тривалих перемовин і значних організаційних зусиль нам вдалося домовитися про співпрацю з одним з найкращих реабілітаційних центрів Норвегії Unicare Landaasen. 

Наразі двоє наших земляків уже перебувають на місячній реабілітації у Норвегії. 

Попередньо вони отримували лікування у Білоцерківському військовому шпиталі та потребували подальшої реабілітації. Поїздка до Норвегії стала для них можливістю й далі жити повноцінним життям. 

Так Андрій воював на Донецькому напрямку під Слов’янськом, поранення отримав при виконанні бойового завдання, потрапивши під ворожий обстріл. 

А Максим воював на Харківському напрямку, з 9 вересня, коли відбувався масштабний наступ української армії, дійшов до Куп’янська. Під час бойового завдання його САУ (самохідна артилерійська установка) зазнала атаки ворожих дронів, почала горіти, потім здетонував боєкомплект. Вибратися з машини зміг тільки Максим і його товариш механік, інші члени екіпажу загинули.

Уже зараз, через невеликий термін реабілітації, вони бачать позитивні результати, а також радіють можливості покращити психологічний стан у країні, де «ракети не летять у мирні міста».

"Дякуємо нашим захисникам за службу та бажаємо якнайшвидшого відновлення здоров‘я!" - розповів Микола Бабенко. 


Читайте також: Росія готується до нового наступу: Данілов вказав на першу ознаку 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе