Білу Церкву відвідала посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен

Анка Фельдгузен, посол Німеччини в Україні відвідала водосховище і насосну станцію ТОВ «Білоцерківвода» після кількамісячної співпраці водоканалу з однією з міжнародних організацій

Водоканали з початку повномасштабної війни зіткнулися з викликами в забезпеченні населення якісною водою. Багато переміщених осіб знайшли притулок у Білій Церкві. Чисельність населення збільшилася з 320 000 до 350 000, що створило значне навантаження на і без того застарілі системи водопостачання.

Тому, вже кілька місяців міжнародна організація з міграції (МОМ) допомагає ТОВ «Білоцерківвода» в модернізації обладнання. Команда МОМ з питань водопостачання, санітарії та гігієни застосовує комплексний підхід і вирішує проблеми водопостачання, водовідведення та опалення міста одночасно.

Під час поїздки, Анка Фельдгузен на власні очі ознайомилася з результатами роботи міжнародної організації з міграції та водоканалу. 

Рада була побачити, що МОМ вже кілька місяців за фінансової підтримки Німеччини модернізують та ремонтують системи водопостачання та водовідведення в Білій Церкві. Це покращить умови життя в місті, яке прийняло переселенців з інших регіонів України
– зазначила Анка Фельдгузен.

Читайте також: На Київщині триває вдосконалення інженерного обладнання рубежів оборони регіону 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе