ISW припустили, на яких напрямках рф може піти у новий наступ

Президент росії володимир путін готує новий наступ на Україну, який може розпочатися у лютому-березні 2023 року. Скоріш за все, армія рф піде на Луганську область.

Так вважають аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Кремль, ймовірно, готується до проведення рішучих стратегічних дій у Луганській області за шість місяців з метою повернути собі ініціативу на полі бою.

 ISW раніше зазначали, що вирішальними стратегічними діями в Луганській області може бути або великий наступ росіян, або оборонна операція Росії, яка має завадити контрнаступу України.

Недавні спроби окупантів йти в атаку в Запорізькій області можуть бути спрямовані на те, щоб розсіяти українські Сили оборони та створити умови для наступу на Луганськ.

Крім того, те, що росія перекидає частини 2-ї мотострілецької дивізії з Білорусі до Луганської області, передбачає, що новий російський наступ все ж таки буде націлений на Луганську область, хоча він також може статися в районі Вугледару.

Навряд чи окупаційні війська спробують із півночі – з Білорусі – наступати на Україну.

Як і раніше, немає жодних ознак того, що армія рф формують ударні угруповання в Білорусі. РФ переважно використовує білоруську інфраструктуру.


Читайте також: Під Києвом збили ракету Х-55 з імітатором ядерної бойової частини - 
Defense Express 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе