" Волонтери в законі" - на Київщині викрили групу шахраїв, які переправляли чоловіків через держкордон

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної та Білоцерківської прокуратур викрито та повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 

Слідством встановлено, що під час воєнного стану мешканець Київщини з двома спільниками, розробив схему з переправлення  військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон з метою отримання прибутку. 

За грошову винагороду у 5500 доларів США зловмисники обіцяли організувати виїзд за кордон за підробленими посвідченнями волонтера  з внесенням відповідних відомостей до інформаційної бази даних «Шлях». 

Після отримання частини коштів двох осіб затримано. Наразі встановлюється місцеперебування організатора, його оголошено в розшук. 

Також встановлюються інші учасники злочинної схеми.

Читайте також: Потужні землетруси в Туреччині - кількість загиблих наближається до 1 тис та пошкоджена пам'ятка Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе