На півночі Рівненщини відбулось тактико-спеціальне навчання Сил оборони України (Відео)

 На півночі Рівненщини відбулось тактико-спеціальне навчання Сил оборони України. За тренуваннями сил і засобів, які здійснюють охорону та оборону важливого об’єкта критичної енергетичної інфраструктури, спостерігав командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як повідомив командувач, у тренуванні були задіяні сили й засоби ЗС України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки та Національної поліції.

Координація взаємодії даних сил є дуже важливою. У будь-який час, у випадку зростання рівня воєнної загрози, вони мають бути готові на відмінно відпрацювати дії за призначенням, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, на даний момент загроза з півночі проти України є дуже низькою, але Сили оборони використовують цей час для більш якісної та інтенсивної підготовки всіх сил та засобів.

Навченість особового складу є дуже важливим елементом готовності нашої оборони. Тож таким чином ми підвищуємо наші обороні спроможності. Тренування засвідчило як те, що сили готові до дій, так і те – над чим необхідно попрацювати в подальшому. Цей процес безперервний й триває, допоки сили і засоби не будуть готові діяти автоматично, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Теги: ЗСУ Війна
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе