На Київщині реалізовують програму підвищення кваліфікації з питань воєнної безпеки

4 жовтня в Київській області розпочали реалізовувати програму підвищення кваліфікації з питань воєнної безпеки та оборони держави для керівників і посадовців районних військових адміністрацій і територіальних громад. 

Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Програма розроблена та реалізується фахівцями Національного університету оборони України імені Івана Черняховського та Регіонального центру підвищення кваліфікації Київської області, розрахована на 45 академічних годин та триватиме до 13 грудня. До викладання залучені провідні вчені у сфері національної безпеки та оборони закладів вищої освіти України.

На підвищення кваліфікації зареєструвалося близько 170 учасників, серед яких посадовці та держслужбовці Київщини.

Для мене, як очільника ОВА, є важливим, аби кожен із керівників районних військових адміністрацій та громад відповідав нинішнім вимогам і міг забезпечити належне виконання завдань оборони держави на своєму рівні
, — зауважив щодо програми голова КОДА Олексій Кулеба.

Під час проведення програми увага приділятиметься питанням національної та воєнної безпеки держави, мобілізації, правовому режиму воєнного стану, основам національного спротиву, економічним і соціальним складовим обороноздатності України.

Читайте також: Загроза обстрілів Київщини залишається - очільник Київської ОВА 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе