Для чого в Білій Церкві перевіряють електромережі

Білій Церкві перевіряють електромережі, щоб мати можливість освітити аварійні місця на дорогах. 

Як пояснили в департаменті ЖКГ, поки що збільшити споживання електроенергії громади до рівня довоєнного стану неможливо, оскільки існує ризик виникнення дефіциту потужностей, що може призвести до повторних відключень. 

 Ті увімкнення вуличного освітлення, які можуть бачити білоцерківці, це перевірка та перепідключення мереж для того, щоб у першу чергу, можна було освітити потенційно аварійні місця (перехрестя, пішохідні переходи). Робиться це у час найменшого навантаження на мережі, в тому числі - у світлу пору доби. 

 Питання збільшення електроспоживання громадою (включення вуличного освітлення, відновлення функціонування електротранспорту) вирішується місцевою владою спільно з енергетиками та обласною військовою адміністрацією.

"Ситуація в загальній енергосистемі може змінюватися і залежить від ворожих атак. Департаментом ЖКГ вже проведено тендер на постачання електроенергії та укладено відповідні договори." - пояснили в департаменті ЖКГ.

Читайте також: В ДТП на Білоцерківщині травмувалися двоє малолітніх дітей 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе