У Білій Церкві стартує молодіжний проєкт U-point

Київщина першою в Україні реалізує молодіжний проєкт U-point від  U-Report. 

У Молодіжному центрі Білої Церкви було презентовано проєкт для активної молоді віком від 14 до 24 років. Ініціатива передбачає, що за допомогою чат-боту молодь зможе у формі опитувань висловлювати свою думку з приводу різних сфер суспільного життя.

Для прикладу – питання довкілля, волонтерства, медіаграмотності, проведення змістовного дозвілля, психологічної допомоги, безпеки –саме того, що потребує молодь в реаліях сучасності.

U-Report вперше з’явився у 2012 році. Сьогодні понад 90 країн дослухається до думки молоді завдяки опитуванням U-Report.

 Україна стала першою в Європі країною, де у 2015 році запрацював проєкт. Відтоді до опитувань долучилися близько 93 тисяч респондентів. U-Report показав свої результати і став рушієм позитивних змін для молоді в українському суспільстві.

Детальніше про проєкт та як долучитися до нього - можна дізнатися на сайті за посиланням:  https://ukraine.ureport.in/about/


Читайте також: На Київщині продовжують працювати над удосконаленням та нарощуванням рубежів оборони

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе