Київська обласна прокуратура перевірить дії керівництва Білоцерківської станції екстреної екстреної меддопомоги

 Київська обласна прокуратура розпочала перевірку відносно дій керівництва КНП КОР "Київський обласний центр екстреної медичної допомоги" щодо можливого вчинення кримінальних та інших правопорушень.

Нагадаємо, раніше ТРК Крокус повідомляла про те, що незалежна профспілка працівників Білоцерківської станції СЕМД направила відкритий лист – звернення до Уряду України щодо занепаду екстреної медичної допомоги в Київській області.

 В листі було вказано про значні правопорушення з боку керівництва КНП КОР "Київський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" Оксани Шарко.

Пресслужба Київської обласної прокуратури в приватній бесіді з журналістами ТРК Крокус повідомила, що за результатами розгляду зверення  голови незалежної спілки працівників Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.
 Досудове розслідування триває.
 
Роз’яснюємо, що відповідно до ст. 222 КПК України, відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з письмового дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим, а незаконне розголошення відомостей досудового розслідування тягне за собою кримінальну відповідальність, встановлену законом
, - додали в прокуратурі. 


Читайте також: Незалежна профспілка працівників Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги написала відкритий лист - звернення до Президента України : які проблеми у внутрішній роботі медичного закладу бачить громадська організація 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе