СБУ затримала старосту села на Київщині, який надав росіянам маршрут наступу на столицю через Мощун - в подальшому цей наступ героїчно відбила 72-га ОМБр

СБУ затримала старосту села Озера на Київщині, який надав рашистам маршрути доріг для наступу на столицю. В подальшому саме тут велися запеклі бої з ворогом, якому героїчно дала відсіч білоцерківська 72-га ОМБр ім Чорних Запорожців, не давши просунутися далі до Києва. 

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram. 

24 лютого минулого року він зорієнтував на місцевості окупаційні угруповання рф під час їхнього наступу на Київ. Саме він надав рашистам маршрути доріг для просування їхніх військових колон у напрямку столиці через Гостомель та Мощун.

У подальшому зрадник супроводжував російські батальйонно-тактичні групи, які штурмували обидва українських селища і намагались прорватися до Києва.

Також під час захоплення частини регіону він отримав від агресора автомат АК-74С та нарукавну пов’язку білого кольору, як розпізнавальний знак російських окупантів.

Він організовував «розквартирування» особового складу зс рф в оселях людей, які виїхали з району, а також передавав загарбникам комунальний автотранспорт.

Після звільнення регіону зрадник залишився у селищі, сподіваючись уникнути правосуддя.

Читайте також: Стартує онлайн-аукціон на приватизацію державного майна у Білій Церкві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе