Ми об'єднані: король Чарльз у річницю війни захопився мужністю українців

Монарх вкотре підтримав Україну. 

24 лютого у річницю повномасштабної війни багато світових лідерів підтримують Україну. Британія – один із головних союзників нашої країни, і король Чарльз, який раніше зустрічався з українськими військовими, випустив знакове послання.

"Ось уже рік, як народ України неймовірно страждає від неспровокованого повномасштабного нападу. Вони виявили воістину видатну мужність та стійкість перед лицем такої трагедії", - йдеться у заяві Чарльза ІІІ на офіційному сайті королівської 

За словами короля Великої Британії, він із величезним задоволенням зустрічався з українцями у себе на батьківщині та в інших країнах. Зараз увесь світ із жахом спостерігає за стражданнями українського народу, і він радий, що Британія стала соратником нашої країни у боротьбі з російськими окупантами.

"Раніше цього місяця я зустрівся з президентом Зеленським у Букінгемському палаці, щоб висловити особисту підтримку народу України. Втішно, що Сполучене Королівство разом зі своїми союзниками робить все можливе, щоб допомогти у цей найважчий час, - каже Чарльз. - Тому я можу тільки сподіватися, що прояв солідарності з усього світу може принести не тільки практичну допомогу, а й силу від усвідомлення того, що ми об'єднані".

Читайте також: На річницю вторгнення рф до України Зеленський нагородив захисників і вручив бойові прапори військовим частинам 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе