На Білоцерківщині на гарячому затримали лікаря за незаконне оформлення групи інвалідності

Білоцерківською окружною прокуратурою викрито лікаря МСЕК та його спільника, що незаконно оформили довічну групу інвалідності. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 

За процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури викрито і повідомлено про підозру лікарю - експерту Київського обласного бюро медико-соціальної експертизи і його спільнику за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди для себе та третьої особи за прийняття рішення. 

Підозрювані сприяли громадянину в отриманні ним II групи інвалідності довічно. За понад 80 тис. грн йому оформили необхідну медичну документацію про проходження лікування та присвоєння вказаної групи.

Осіб затримано під час отримання частини обумовленої суми – 700 доларів США. Наразі їм обрані запобіжні заходи. Під час обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено готівку, а також медичну документацію.

Встановлюються інші причетні до скоєння злочину особи.

Читайте також: На Білоцерківщині судитимуть учасника групи, що займалася організацією перетину військовозобов’язаних через кордон України 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе