Реабілітаційна допомога у Білій Церкві - чи є перспективи розширення

Днями, 14 березня Білоцерківську громаду з робочим візитом відвідав заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк. Разом із в.о. директора Департаменту охорони здоров’я КОВА Василем Кравченком вони побували в КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №2», де планується відкриття реабілітаційного відділення на 25 ліжок.

У ході поїздки також провели засідання робочої групи з реабілітації на чолі з Віталієм Власюком. Під час заходу учасники підбили підсумки розвитку реабілітаційної допомоги населенню Київської області. Так, Київщина має позитивну динаміку збільшення кількості ліжок, а саме до 770 ліжок за всіма напрямами реабілітаційної допомоги.

Крім того, під час засідання робочої групи присутні сформували перспективи подальшого розвитку галузі реабілітації в області. Серед планів – збільшити кількість ліжок до 1000 одиниць та оновити матеріально-технічне устаткування закладів охорони здоров’я.

Також у межах робочої поїздки в Білу Церкву разом із генеральним директором КНП КОР «Обласна стоматологічна поліклініка» Станіславом Поліщуком та позаштатним лікарем-стоматологом Миколою Літуном була проведена нарада щодо надання безоплатної стоматологічної допомоги для військовослужбовців Київської області.

Читайте також: Світ мусить встановити походження COVID-19 - Гендиректор ВООЗ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе