Японія та Міжнародна організація з міграції нададуть гранти до 36,5 тис. доларів для громади Білої Церкви

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансування Уряду та народу Японії оголошують грантову програму для ініціативних груп з Білої Церкви, Іванкова, Чернігова, Прилук, Полтави, Кременчука або населених пунктів поблизу. 

Учасники пройдуть низку тренінгів та матимуть можливість отримати гранти до 36,5 тис. доларів для втілення власних соціальних, культурних та освітніх заходів соціальної згуртування. 

 Наприклад, будівництво або відновлення пошкодженої інфраструктури, створення кімнат психологічного розвантаження, соціальних просторів для громад та громадських організацій, адаптація середовища до потреб людей з інвалідністю, неформальна освіта, волонтерські та молодіжні ініціативи тощо.  

  До участі запрошують ініціативні групи, що нараховують щонайменше 12 людей  та мають ідеї заходів соціального згуртування. 

У межах проєкту відібрані ініціативні групи пройдуть тренінги із розвитку громад, які організує МОМ. Після цього ініціативна група проведе оцінку потреб громади та створить план проведення соціальних заходів, на втілення якого буде надано грант. А за фінансової підтримки МОМ ініціативні групи втілять заплановані заходи.   

Ознайомитися з деталями , подати заявку на участь  - на сайті Міжнародної організації з міграції.

Читайте також: Індустріальний парк Білої Церкви до кінця року звільнено від земельного податку 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе