Заклик приєднання території України до рф або чечні - працівнику ДП «Антонов» повідомлено про підозру

Працівнику ДП «Антонов» повідомлено про підозру – він поширював інформацію із закликом приєднання території України до рф або чечні. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 

За даними слідства, підозрюваний через власний акаунт у забороненій в Україні соцмережі «Вконтакте» поширював дописи, у яких публічно закликали до зміни меж території України. Він підтримував ідею, що Україну, як незалежну державу, необхідно ліквідувати і приєднати до Чеченської Республіки або РФ.

У розміщених працівником оборонного підприємства матеріалах захоплення Гостомеля вважають історичним досягненням країни-агресора.

Згідно з висновком експертиз, у дописах на сторінках соцмереж підозрюваного наявні висловлювання, виражені у формі публічних закликів до територіальних змін в Україні.

За результатами проведених обшуків за місцем роботи та проживання чоловіка правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

Читайте також : Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин Московської церкви в Білій Церкві потрапив у базу «Миротворця»

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе