На Київщині триває обласний культурно-оздоровчий захід «Учнівська ліга «Здорова Україна» - Білоцерківщина серед активістів області

У закладах загальної середньої освіти Київської області триває реалізація пілотного проєкту – обласного фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна».

 Захід проводять Департамент освіти і науки КОВА, Управління молоді та спорту КОВА спільно з місцевими органами управління освітою та закладами освіти області.

В Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що проведення таких кампаній має сприяти формуванню мотивації учнів 5 класів до активних занять фізичною культурою і веденню здорового способу життя.

Учнівська ліга «Здорова Україна» складається з чотирьох етапів: «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга» та «Вища ліга». Сьогодні в 7 районах області відбуваються перший і другий етапи заходу.

Так, у 27 активностях «Ліги дружніх» взяли участь понад 14 тисяч учнів із 224 закладів загальної середньої освіти.

У 18 видах змагань «Ліги сміливих» взяли участь майже 2500 учнів, які представляли 52 заклади-партнери.

Найбільш активно беруть участь у заходах проєкту в Білоцерківському, Бучанському та Бориспільському районах.

Нагадаємо, «Учнівська ліга «Здорова Україна» відбувається в рамках впровадження концепції Нової української школи та відповідно до модельної навчальної програми «Фізична культура. 5-6 класи».

Читайте також : Білоцерківські спортсмени здобули 10 медалей на турнірі з важкої атлетики 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе