До 6 років і 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна - у Білій Церкві засуджено чоловіка за розкладання «закладок»

Прокурори Білоцерківської окружної прокуратури довели у суді вину мешканця Київщини у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті  наркотичних і сильнодіючих лікарських засобів. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури в Telegram.

Встановлено, що 33-річний чоловік погодився на пропозицію особи, матеріали стосовно якої виділені в окреме кримінальне провадження, розповсюджувати наркотики.

Через  месенджер він отримував інформацію про місцезнаходження пакунків з розфасованими наркотичними та сильнодіючими медпрепаратами. Надалі з метою подальшого їх збуту засуджений робив «закладки» на території Білої Церкви у заздалегідь визначених координатором місцях. Частину наркотичних засобів як «оплату» за роботу він залишав собі для власного вживання. 

Враховуючи доводи прокурора і судимість чоловіка за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, суд визнав його винним та призначив покарання - 6 років і 3 місяці позбавлення волі з конфіскацією майна.

До набрання вироком законної сили він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Читайте також : Поліція Білої Церкви затримала чоловіка у розшуку

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе