У Білій Церкві військові інструктори з Канади та України обмінялися досвідом

У суботу, 29 квітня, на базі навчально-тренувального центру Добровольчого підрозділу "Україна" імені Семена Палія. Вони брали участь у військових конфліктах та приїхали до Білої Церкви, щоб передати свій досвід бійцям добровольчих формувань.

На навчально-тренувальному заході добровольці отримали практичні знання та навички з тактичної медицини, ведення бойових дій у складі підрозділу та багато іншого.

У рамках бойової підготовки відтворено методи навчання військовослужбовців з тактичної медицини, бойових мистецтв та тактики ведення бойових дій у складі підрозділу. Ці навчання є початком проєкту "Стань свідомим – збережи життя", ініційованого громадською організацією "Ротарі клуб Київ – столиця". Біда українців, пов’язана з російською агресією, не залишила байдужими колишніх військових, які в якості волонтерів приїхали в Україну, щоб поділитися своїм досвідом.

Навчання були корисними не тільки для військових, а й для цивільного населення. Бажаючі мали змогу отримати базові навички поводження зі зброєю та знання з первинної медичної допомоги.

Читайте також : Росія під Бахмутом втратила 100 тис військових 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе