У Білій Церкві встановлять меморіальні дошки двом загиблим Героям

Щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв, у Білій Церкві встановлять меморіальні дошки двом захисникам. 

Із ініціативою щодо встановлення меморіальних дощок на честь своїх випускників до виконавчого комітету звернулися самостійно ліцей-гімназія № 16 та гімназія-початкова школа № 7. 

На фасаді ліцею-гімназії № 16 встановлять пам’ятну дошку Миколі Васильовичу Дмитруку,  а гімназії-початкової школи № 7 - Дмитру Іллічу Румянцеву

Захисники були учнями цих навчальних закладів і віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України 

Микола Дмитрук захищав нашу країну з початку повномасштабного вторгення рф. Загинув 22 вересня 2022 року від ворожого обстрілу в місті Бахмут.   

Капітан Дмитро Румянцев загинув 20 березня 2022 року під час оборони своєї військової частини від окупантів в районі села Миколаївка під Бучею на Київщині. Офіцеру було 45 років.

Під час повномасштабного російського вторгнення Дмитро обіймав посаду старшого офіцера у військовій частині А4180. З перших днів великої війни обороняв Київщину від окупантів. Посмертно капітан Румянцев нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Читайте також : В Україні скоротять зарплати бюджетників 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе