Швейцарія арештувала більше 100 мільйонів доларів екс-власника білоцерківського заводу "Росава"

Швейцарія арештувала понад 113 мільйонів доларів з рахунків компаній, кінцевим бенефіціаром яких олігарх Костянтин Жеваго –  екс-власник білоцерківського заводу "Росава"

Про це повідомила пресчлужба ДБР.

Кошти були арештовані на підставі відповідної ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 26 жовтня 2022 за запитом Державного бюро розслідувань.

Бюро вживає заходи щодо застосування механізму передачі в АРМА арештованих коштів за сприяння Швейцарської сторони.

27 грудня українського бізнесмена, екснардепа Костянтина Жеваго затримали на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах на запит української сторони.

Суд французького міста Шамбері виніс рішення про екстрадиційний арешт українського олігарха-втікача Костянтина Жеваго – запит української сторони було відхилено.

У березні за ініціативи ДБР суд арештував гелікоптер, опосередкованим власником якого є екснардеп, акціонер банку АТ "Банк "Фінанси та Кредит" Костянтин Жеваго.

Жеваго підозрюють у розтраті 113 млн доларів банку "Фінанси та кредит", чим завдали шкоди інтересам держави та вкладників банку.

Читайте також : Біла Церква отримала 2 автобуси та автомобіль швидкої допомоги від Німеччини 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе