Ракетна атака окупатнів по Україні 19 травня – все, що відомо станом на ранок

У ніч на 19 травня сили ППО знищили 16 безпілотників і три крилаті ракети «Калібр», повідомляють у Повітряних силах.

Російські окупанти атакували Україну дронами з північного та південно-східного напрямків і крилатими ракетами з кораблів у Чорному морі. Зафіксували пуски 22 «шахедів» та шести «Калібрів».

  • На Київщині влучань немає, повідомив голова ОВА Руслан Кравченко. Унаслідок падіння уламків у двох місцях виявили загорання лісової підстилки, але пожежу швидко загасили.

  • Росіяни вдарили по промисловому підприємству в Кривому Розі. Постраждала жінка, її госпіталізували у важкому стані, повідомляють у Дніпропетровській ОВА.
  
Мер міста Олександр Вілкул уточнює, що зафіксували чотири влучання. Також суттєві руйнування цехів, знищене обладнання. Крім того, сталася пожежа, її вдалося локалізувати, але станом на 7:44 рятувальники продовжували її гасити. У адмінбудівлі отримав легкі поранення 45-річний чоловік.

  • Вночі у Львові пролунав вибух. Сили ППО знищили п’ять бойових дронів-"шахедів". Ще один ліквідували над іншою областю на заході України. 

"Постраждалих та руйнувань у нашій області нема. Величезна вдячність силам протиповітряної оборони. А жителів Львівщини прошу не ігнорувати повітряних тривог," - написав очільник Львівської ОВА Максим Козицький.


На фото: Кривий Ріг

Читайте також: Пасажири з Білої Церкви діставатимуться Києва на 15 хвилин швидше.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе