Лише за добу поліція Білої Церкви виявила наркотичні речовини у 3-х осіб

Упродовж доби патрульні Білої Церкви виявили у 3 осіб, ймовірно, наркотичні речовини. 

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Білої Церкви у Telegram 

У неділю, близько 19-ї години,22 травня на вулиці Степана Бандери поліцейські зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) звернули увагу на чоловіка, який помітивши службовий автомобіль, змінив напрямок руху.

 Охоронці порядку зупинились, аби поспілкуватись із громадянином. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка поліетиленовий пакет із зеленою речовиною рослинного походження.

Близько 23-ї години того ж дня , патрульні зупинили водія автомобіля ЗАЗ за порушення ПДР. Керманич помітно нервував. Отож, інспектори вирішили провести поверхневу перевірку особи та авто, під час якої виявили два згортки з білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Третій випадок стався на вулиці Ярослава Мудрого на початку 1-ї години понеділка, коли поліцейські помітили двох порушників комендантської години. Під час поверхневої перевірки вказаних осіб патрульні виявили, ймовірно, наркотичні засоби

Читайте також : Суд розглядатиме справу псевдореабілітаційних центрів Київщини 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе