У Білу Церкву приїхали найсильніші боксери України

Найсильніші боксери України приїхали сьогодні в Білу Церкву, щоб взяти участь у 37-у Всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді пам'яті Героя України, льотчика-космонавта П. Р. Поповича.

З 31 травня по 4 червня  спортсмени будуть вести боротьбу за звання найкращого у своїй ваговій категорії.

Цього року участь у змаганнях приймає 131 боксер із 19 областей України та міста Києва, з них 5 білоцерківців.

Як повідомили в міській раді, переможці турніру отримають цінні подарунки від організаторів та право на присвоєння звання майстер спорту України. Свого часу в цьому турнірі брали участь Володимир Кличко, шестиразовий чемпіон світу за версією WBО Сергій Дзинзирук та інші відомі чемпіони.

У заході взяли участь президент Київської обласної федерації боксу  Костянтин Калашников, державний тренер Міністерства молоді та спорту Юрій Шевчук, заслужений майстер спорту України, чемпіон світу за версією WBC, призер Олімпійських ігор Олександр Гвоздик, президент WBC в Україні Микола Ковальчук, депутати Київської обласної ради Сергій Левченко та Юліан Москаленко, головний організатор Всеукраїнського турніру пам’яті Павла Романовича Поповича, президент Білоцерківської міської федерації боксу Ігор Гейло.

Читайте також : 30 травня у Білій Церкві відбувся черговий етап змагань Учнівської ліги "Здорова Україна" 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе