Учні Білої Церкви та району вибороли золото і бронзу на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідних робіт МАН України

31 травня фінішував Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України. У фіналі 57 членів Київського обласного територіального відділення МАН України представили власні дослідницькі проєкти та результати перших наукових розвідок.

Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

У наймасштабнішому національному конкурсі учнівських дослідницьких проєктів юні науковці Київщини досягли значних успіхів і перемог. Так, у скарбниці учнівських досягнень 33 нагороди: 6 золотих, 12 срібних і 15 бронзових медалей.

Зокрема, володарями золотих медалей у наукових секціях «Селекція та генетика», «Прикладна фізика», «Електроніка та приладобудування», «Філософія», «Педагогіка», «Українська література» стали юні науковці із закладів освіти Білоцерківської, Ірпінської та Сквирської міських громад.

Крім того, золото і бронзу для команди Київщини вибороли учні закладів освіти Білоцерківської, Березанської, Бориспільської, Боярської Броварської, Бучанської, Миронівської, Переяславської та Сквирської міських територіальних громад, Бородянської, Гребінківської, Димерської, Іванківської, Пісківської і Ставищенської селищних, а також Гатненської, Пірнівської, Петрівської сільських територіальних громад.


Читайте також : Сьогодні стартує основна сесія НМТ : що треба знати 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе