Приклад незламності - як в умовах війни білоцерківчанка на кріслі колісному Анна Павлусь виборола державний гранд та заснувала власний бренд адаптивного одягу для людей з інвалідністю на колясках

Журналісти ТРК Крокус поспілкуватися з білоцерківчанкою Анною Павлусь, засновницею бренду адаптивного одягу “WHEELNY”.

Історія Анни вражає та надихає водночас. Їй 38 років і за професією жінка модельєр-конструктор. Понад 15 років Анна працювала в сфері індивідуального пошиття одягу. Мала свою маленьку майстерню вдома та виховувала 2-х дітей.

 В 2016 році її життя раптово перевернулося…. Анна отримала травму хребта. Після довгих місяців, а потім років реабілітації, жінка все ж таки  опинилася в колісному кріслі .

Лише характер і витримка Анни змогли врятувати її від стану, коли здавалося, що незнаєш як рухатися далі і як пристосуватися до сучасного життя.
Напередодні нового 2023 року, а саме 30 грудня Анна отримує державний гранд на швейне виробництво адаптивного одягу. 

Перебуваючи у цьому стані, я зіштовхнулася з проблемою не зручного одягу, так народилася ідея створення адаптивного одягу для людей з інвалідністю, які пересуваються на кріслах колісних. Дуже хочу вирішити саме таку проблему, так як наш психологічний стан значно залежить на скільки ми себе комфортно відчуваємо сидячи в колясці. А коли людина впевнена в собі, вона зовсім по іншому сприймає навколишній світ.
 Це зовсім нова ніша в нашій країні.
  Я хочу, щоб люди з інвалідністю на колясках вільно могли собі купувати речі та бути впевненими в тому, що вони в них виглядають красиво та відчували себе зручно. Гуляючи в будь-якому ТРЦ могли зайти до магазину одягу та купити собі саме адаптивний одяг. Ми маємо на це право.
, - ділиться в розмові підприємця. 

В березні 2023 року Анна відкрила майстерню та почала жити в новому розкладі. Наразі в жінки безліч планів та бачення того, яким вона хоче бачити виробництво свого одягу. Її ентузіазму позаздрять навіть досвідчені підприємці, адже вона " горить" власною справою та відчуває вдячність від своїх клієнтів, бо ж це це просто про одяг - це про турботу

Читайте також : У Білій Церкві власників кафе та ресторанів на території БРУМу можуть зобов'язати демонтувати самовільно встановлені відкриті майданчики 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе