Які є біржі криптовалют в Україні?

Багатофункціональна криптобіржа дозволяє зручно поповнювати рахунок, виводити прибуток, обмінювати крипту всередині системи.

Які є біржі криптовалют в Україні?


Криптовалюта – це цифрова валюта для інвестування кошти з метою збереження та примноження за рахунок довгострокового збереження чи проведення торгових операцій. Це прорив у світі інноваційних розвитків, оскільки крипта з моменту появи набула нового формату і стала доступною для проведення онлайн-розрахунків за товари та послуги. Але будь-які операції можливі лише за рахунок функціоналу правильно обраної біржі. Багатофункціональна криптобіржа дозволяє зручно поповнювати рахунок , виводити прибуток, обмінювати крипту всередині системи. Правильно обрана компанія – основа успішної роботи.

Коротко про криптобіржі


Перспективні українські біржі криптовалют дозволяють безпечно зберегти та примножити свої активи , використовуючи для роботи різні інструменти, наприклад, продаж опціонів, ф'ючерси, систему P2P. Але не кожна криптобіржа гарантує потрібні функціональні якості для своїх користувачів , тому в основі вибору компанії лежить її рівень професіоналізму, підхід до поставлених завдань клієнта, безпека, ступінь захисту профілю та рахунку.

Найкращі криптовалютні біржі


Безумовним монополістом на ринку крипти вважається Binance , який з моменту розвитку цифрової валюти став розвиватися в тому ж напрямку. Завдяки старанній роботі компанія має добовий оборот у розмірі 12 млрд. доларів.

Ще одним прикладом успішної, хоч і недавно з'явилася криптобіржі, є Bybit , що має оборот 691 млн доларів.

Трійку лідерів закриває українська біржа криптовалют WhiteBIT, що має добовий оборот в 2,5 млрд доларів при комісії тейкера та мейкера 0,1% або нижче. Відсоток вирахування на порядок нижчий, ніж у інших бірж, тому будь-які фінансові угоди будуть вигідні обом сторонам угоди.

Четверте та п'яте місце розділили між собою біржі Kraken та Huobi , маючи оборот 550 і 524 млн доларів відповідно.

Безпечна біржа криптовалют в Україні має всі дозвільні документи на ведення діяльності, співпрацює з різними платіжними та банківськими системами за мінімальною комісійною ставкою.

Як показує практика, українська біржа криптовалюти - це багатофункціональний інструмент для інвестування коштів у довгостроковій перспективі або торговельну діяльність. Попереднє визначення цілей дозволяє правильно вибрати біржу, що повністю відповідає принципу роботи, знижуючи при цьому ризики для користувачів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе