Сьогодні свій ювілей святкує Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Залужний Валерій Федорович

Сьогодні свій ювілей святкує Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Залужний Валерій Федорович. І тим більш символічно, що 50 річний ювілей вірного сина Українського народу співпадає з 500 днем нашої визвольної війни.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний сьогодні, 8 липня, відзначає День народження.

"Нас пов’язують довгі роки спільної служби та міцної дружби. Разом ми переживали щасливі й важкі часи. Відчували біль втрат і радість перемог. Ухвалювали складні рішення. Попереду ще довга й важка дорога, яку маємо здолати разом", - наголосив у привітанні начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала.

"З днем народження, пане головнокомандувачу! Дякую, як найкращому другові, надійному бойовому товаришу та людині, яка уособлює чесність, обов’язок, службу, країну. Знаю, найбільшою почестю і нагородою для Вас стане перемога над окупантом", - підкреслив він.

За словами Шаптали, доля полководця – виправдати сподівання війська і суспільства.

“Переконаний, Ви зможете, а ми допоможемо. Вас підтримує Генеральний штаб Збройних сил України – злагоджена команда однодумців, Вас підтримують командувачі й командири. Маємо одну Україну, один виклик, одну мету, тож разом до Перемоги", - додав він.

Зауважимо, 8 липня головнокомандувачу ЗСУ генералу Залужному виповнилося 50 років.

Читайте також : Українці до 1 серпня за потреби мають вклеїти фото у паспорт 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе