На Білоцерківщині відбувся всеукраїнський молодіжний обмін

У Рокитному відкрили новий молодіжний простір і вже провели там всеукраїнський молодіжний обмін у рамах програми ВІДНОВА:UA

Про це повідомила пресслужба управління  фізичної культури і спорту КОВА.

Молодіжний обмін в Рокитному ініціювала громадська організація "Міст змін". Протягом п’яти днів  молодь своїми руками створювала простір для взаємодії та активностей, а також мала різноманітні події і зустрічі із представниками органів місцевого самоврядування Рокитного в тому числі. Учасники обговорювали важливі теми та виклики, що стоять перед молоддю.

Варто зазначити, що метою створення таких молодіжних центрів є не лише будівельні роботи, що здійснюються самою молоддю з числа волонтерів, котрі приїздять з різних куточків країни, а й залучення місцевої молоді та впровадження інформаційно-просвітницьких, освітніх компонентів, змістовного дозвілля.   

У рамах заходу відбулася панельна дискусія "Молодь Рокитнянщини". Також учасники відвідали майстер-клас від послів європейської молоді та дізналися більше про Рокитне, його історію, досягнення, громадськість.

У публікації зауважується:
"Такий діалог дозволив краще зрозуміти потреби та інтереси громади, а також навчитись взаємодіяти та співпрацювати." 

Начальник управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв на відкритті новоствореного молодіжного простору провів  відкритий діалог з учасниками та залишив подарунки для роботи безпечного молодіжного простору і активної діяльності молоді Рокитнянщини.

Читайте також : У Білій Церкві відбувся відкритий чемпіонат міста з кікбоксингу 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе