Діти з Білоцерківщини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки поїхали на відпочинок до Азербайджану

30 дітей із Київської області вирушили в туристичну поїздку до Азербайджанської Республіки.

Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

У подорож до Азербайджану відправили дітей пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з Яготинської, Зазимської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Калинівської (Фастівського р-ну), Чабанівської, Білоцерківської, Рокитнянської, Бучанської, Броварської, Дівичківської, Переяславської, Броварської, Маловільшанської, Ірпінської, Вишгородської, Петрівської та Славутицької громад.

Це діти загиблих військовослужбовців, військовополонених, військових, які зникли безвісти, а також діти захисників та захисниць, які перебувають у зоні бойових дій.

Протягом 14 днів діти в супроводі дорослих побувають у туристичних локаціях, відвідуватимуть визначні місця та розважальні дитячі заклади.

Подорож стала можливою за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського, першого секретаря Посольства України в Азербайджанській Республіці Євгена Осадчого й Агентства соціальних послуг при Міністерстві праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

Читайте також : У Білій Церкві на школах і дитсадках планують встановити блискавкозахист 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе