Діти Київщини повернулися із туристичної подорожі Азербайджанською Республікою

30 дітей Київської області повернулися з туристичної подорожі Азербайджаном.

Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації. 

 Подорож організували за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського й Міністерства праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

Йдеться про дітей із Димерської, Васильківської, Петрівської, Таращанської та Фастівської територіальних громад. Зокрема дітей військовослужбовців, які наразі захищають Батьківщину, та дітей, які перебували на окупованій території під час збройної агресії рф у Київській області.

Протягом 14 днів діти в супроводі дорослих побували на екскурсіях у Центрі Гейдара Алієва, Державному історико-художньому заповіднику «Гобустан», Дівочій вежі Ічері Шехер, музеї мініатюрної книги, Історико-культурному і природному заповіднику «Янар Даг». Крім того, вони відвідали майстер-класи з азербайджанського національного танцю, містечко професій «Kinderland», канатну дорогу та подорожували в міста Баскал, Шеки, Шемаха, Баку.

В один із днів туристичної подорожі діти зустрілися із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Азербайджанській Республіці Владиславом Каневським.

Також діти вчилися верхової їзди на конях, каталися на катамаранах, відвідали термальні ванни та басейн. Подорожуючі отримали масу позитивних емоцій від відвідування Азербайджану.

"Вдячні Посольству України в Азербайджанській Республіці і Міністерству праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки за допомогу в організації відпочинку для дітей Київщини", - написали в КОВА. 

Читайте також: Дистанційне навчання в Україні щонайменше до кінця тижня - Міністр освіти 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе