Білоцерківський ансамбль «Співограй» посів третє місце на фестивалі «Чорноморські ігри 2023»

Девіз фестивалю — з Любов’ю до Херсонщини, з Вірою у Перемогу, Для дітей заради майбутнього!

Поки місто Скадовськ перебуває в російській окупації, знаменитий дитячий фестиваль Чорноморські Ігри 2023 пройшов у Києві - в студії музичного каналу М1 та інноваційному містечку Unit City.

Фестиваль об’єднав талановитих дітей України, які сьогодні розкидані по всьому світі. На участь у вокальному конкурсі було надіслано 517 заявок з 25-ти областей України, а також з 12 країн світу, в яких зараз мешкають конкурсанти.

Переможців 19-го фестивалю визначали Валентин Коваль (член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення), Альона Савінова (викладачка вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральна продюсерка каналу М1), Тарас Тополя (лідер гурту АНТИТІЛА), Олена Мозгова (музична продюсерка), Віталій Дроздов (генеральний продюсер TAVR Media), TARABAROVA (співачка, автор пісень), NK (співачка, володарка Гран-прі Чорноморських Ігор 2004) і Тіна Кароль (народна артистка України).

Білоцерківський Народний художній колектив «Вокальний ансамбль «Співограй» із піснею «Русалочка-Земляночка» зайняв третє місце серед сотень учасників.

Телеверсія фестивалю буде показана у телемарафоні Єдині новини 26 серпня о 21-й годині.

1, 9 та 16 вересня – в ефірі музичного каналу М1.

Читайте також: Білоцерківський плавець Богдан Олевич переміг на третьому етапі Utah Triple Crown у США.


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе