Etnodim та «Повернись живим» представили вишиті рушники

 Український бренд національного одягу Etnodim та благодійний фонд «Повернись живим» презентували десять вишитих рушників.

Це спільний благодійний проєкт до Дня Незалежності. Ідеєю є заклик, аби українські герої та геройки повертались додому. 
На рушнику вишиті слова української фольклорної пісні «Коло хати біля тину зацвіла калина», що розповідає історію розставання із найдорожчими людьми, яких проводжають на війну з надією побачити знову.  Пісню на відео виконує Світлана Поліщук – мати Катерини Поліщук з позивним «Пташка», військової парамедикині, що брала участь в обороні «Азовсталі». Днями Світлана провела воювати й свого сина. 

Рушники створили у лімітованій кількості, аби розіграти їх за донейти та підтримати збір фонду «Повернись живим» на забезпечення мобільних груп розмінування.

Команда планує закрити потреби двох саперних груп на суму 2,4 мільйони гривень. Etnodim закриває частину збору на мільйон гривень. 


Підтримуючи збір, донейтери отримають можливість стати власником рушника. Перші п'ять рушників отримають ті, хто зробив найбільший донейт, інші розіграють серед всіх учасників.

Читайте також: Білоцерківські навчальні заклади будуть навчатися за міжнародними програмами з підприємництва.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе