На Київщині облрада ухвалила програму посилення підтримки військових

Київська обласна рада ухвалила цільову програму оперативного і сталого забезпечення військових формувань, які діють на території регіону.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

"Діятиме вона впродовж 2023-2025 років. На позачерговій двадцятій сесії Київської обласної ради VIII скликання її було підтримано", – ідеться у повідомленні.
 
Як нагадали в ОВА, податок на доходи фізичних осіб із зарплат військовослужбовців надходить від військових формувань до бюджету відповідної громади Київської області, яка є місцем постійної дислокації, а також до обласного та державного бюджетів.

Згідно з даними обладміністрації, за час повномасштабного вторгнення російських військ в Україну ці надходження зросли. В області реєструється більше формувань.

"Відповідно має збільшитись і можливість допомагати нашим захисникам. Нова програма передбачає акумулювання цих коштів. Фінансування відбуватиметься шляхом обласного та місцевого бюджетів", – пояснили в ОВА.

Читайте також: Білоцерківські студенти в рамках програми обміну завітали до Німеччини.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе