Програма «Єднання заради дії» запрошує взяти участь у дводенному воркшопі з написання проєктів на основі методології «Дизайн мислення» в Білій Церкві

Воркшоп  з написання проєктів за методологією «Дизайн мислення»
Програма «Єднання заради дії» відтепер доступна і для Білої Церкви. 


Що таке дизайн мислення та яку користь воно може мати для розвитку громади та  особисто для кожного ? Методологія «Дизайн мислення» базується на здібності помічати людські потреби та розробляти нові рішення, використовуючи дизайнерські практики. 
 
Програма «Єднання заради дії» запрошує взяти участь у дводенному воркшопі з написання проєктів на основі методології «Дизайн мислення» в м Білій Церкві

На воркшопі учасники можуть детально ознайомляться з методологією «Дизайн мислення»,  для того щоб  краще зрозуміти процес створення інноваційних рішень, та дізнаються як уникнути «провалу» здавалося би ідеального проєкту. 

За допомогою різноманітних практичних та творчих завдань можна пройти повний цикл від виявлення потреб до генерації ідей та пошуку нестандартних рішень. Нові знання зможуть  привести до розробки та реалізації суспільно корисних та важливих проєктів в  громадах.  Ретельно підібрані  вправи  допоможуть опанувати навички емпатії, аналізу, структуризації, роботи в команді.  

Засвоєні знання та навички можна одразу реалізувати на практиці, а саме розробити проєкт, який буде орієнтований на мешканців громади, а також тих, хто знайшов для себе прихисток та безпеку у ваших громадах. 

Кому буде корисним тренінг: внутрішньо переміщеним особам  віком 30+, а також мешканцям приймаючих громад. 

Воркшопи триватимуть 2 дні по 8 годин. 

21.09.2023-22.09.2023 м. Львів

23.09.2023-24.09.2023 м.Червоноград 

28.09.2023-29.09.2023 м. Біла Церква

Реєстрація на   воркшоп  з написання проєктів на основі  методології «Дизайн мислення» за QR кодом. Про місце і час проведення тренінгів зареєстрованим учасникам буде повідомлено додатково  за три дні до початку  на електронну адресу. 
 
Про програму «Єднання заради дії» – це програма, яка має на меті допомогти внутрішньо переміщеним особам  в Україні навчитися цінним навичкам вирішення конфліктів та адвокації задля зменшення їх вразливості  та підвищення згуртованості громад. Програма працює з наступними віковими категоріями з-поміж ВПО -  це діти від 6 до 18 років та дорослі від 30 років.

Більше можливостей від програми на сайті та на сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram  (@yednanniazaradydii). 

Читайте також : На Київщині створять національне військове меморіальне кладовище 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе