Уночі росія завдала масованого ракетного удару по Україні - що відомо

Уночі рф завдала масованого ракетного удару по Україні. Є постраждалі та загиблі. 

 В Києві та на його околицях сили ППО знищили близько 20 цілей. В результаті падіння уламків у Дарницькому районі виникла пожежа на СТО, у Соломʼянському, Шевченківському районах є руйнування. Постраждали семеро людей, серед них — дитина, повідомив міський голова Кличко. На Київщині внаслідок падіння уламків постраждали дві людини.

 У Херсоні російські війська влучили у гуртожиток — троє людей загинули, четверо — госпіталізовані з різними ступенями тяжкості. Ще одній жінці надали меддопомогу на місці, повідомив керівник ОВА Прокудін. 

 У Черкасах внаслідок ракетного удару по будівлі готелю травмовані десятеро людей, повідомив очільник МВС Клименко.

 Російські війська завдали трьох ракетних ударів по Дрогобичу на Львівщині. Двічі вдарили по промисловому об'єкту. Там зайнявся цех та зруйнована будівля складу. Ще одна ракета влучила у приватний склад. У двох випадках пожежі та без постраждалих, повідомив керівник ОВА Козицький.

 У Харкові в результаті атаки зруйнована складська будівля — госпіталізували дві людини, повідомив міський голова Терехов.

 Також влучання є на Рівненщині, на Хмельниччині працювали сили ППО, повідомили в ОВА. Інформації щодо постраждалих наразі немає.


Читайте також : Початок війни в Нагірному Карабаху - що зараз відбувається 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе